HOE KRIJGT U DE HOOGSTE PRIJS VOOR UW AUTO

Auto’s inruilen is om een aantal redenen aantrekkelijk. Ze zijn vaak snel, gemakkelijk en probleemloos. Om de best mogelijke dollarwaarde op uw auto terug te krijgen, moet u goed voorbereid naar de dealer gaan.

Maar ten eerste, waarom zou u inruilen boven een particuliere verkoop?
Wanneer u uw auto inruilt, is het beste deel ervan dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de transactie zelf. Dingen zoals het nemen van een aanbetaling, het verstrekken van bankgegevens of het accepteren van cheques of zelfs meer ingewikkelde dingen zoals het afronden van de verzekering, financiering en het bewijs van verkoop aan de vervoersautoriteiten. U hoeft ook niet uit te zoeken waar u het beste uw auto kunt adverteren, een advertentie op te stellen of te betalen zodra deze geplaatst is.

1. Doe uw onderzoek
Om er zeker van te zijn dat u een redelijk bedrag voor uw auto krijgt, moet u eerst onderzoek doen. Wat je zou kunnen krijgen voor uw auto kan worden bepaald door uw locatie, de toestand van de auto en de huidige marktomstandigheden. Weet wat hij waard is voordat u de dealer bezoekt.

2. Volg het nieuws
Timing is alles. Zorg ervoor dat u het nieuws en de trends in uw omgeving volgt. Bijvoorbeeld, wanneer de benzineprijzen stijgen, zijn mensen meestal op zoek naar zuinigere auto’s en zal de waarde van SUV’s dalen.

3. Geef uw auto een goede schoonmaakbeurt
Zorg ervoor dat u de binnenkant wast en stofzuigt en verwijder alle persoonlijke voorwerpen of rommel. Ontdoe de auto van haren van huisdieren of geurtjes. Sommige mensen brengen hun auto naar een detailer voordat ze naar de dealer gaan, wat een enorm verschil kan maken voor je uiteindelijke bod.

4. Toon records
Als u gegevens en kwitanties heeft van eerdere onderhoudsbeurten of werkzaamheden aan het voertuig, zorg er dan voor dat u deze bij u heeft. Bewijs van deze gegevens kan verbeteren uw kansen op het krijgen van een hoger bod.

5. Onderhandel
Zodra u een bod heeft, kunt u het bod aannemen of onderhandelen. Wees realistisch over wat uw auto echt waard is en houd uw bodemprijs in gedachten op basis van uw onderzoek.

Het inruilen van uw auto heeft veel voordelen ten opzichte van particuliere verkoop – voornamelijk dat het snel en probleemloos is! Wees voorbereid bij het inruilen van uw auto en u zult de dealer uitlopen met uw auto klaar en afgestoft voor uw best mogelijke prijs.


Onderdelen voor uw 2cv of Mehari Citroën online kopen

Kwaliteitsonderdelen kopen voor uw citroen mehariCitroën 2CV, Mehari en Dyane – originele onderdelen 2cv, Mehari, Dyane ✓wereldwijde levering ✓grote voorraad. Ook een cardan kan je bij ons kopen.